Matiga pannkakor eller våfflor.


Laktosfritt om du väljer grekisk yoghurt-,grädde och smör som är laktosfritt/Glutenfritt

Kan göras som pannkakor eller våfflor:

1 person

  • 1 helt ägg + 2 äggvitor
  • 1 banan
  • 1 dl havregryn (välj glutenfria havregryn om du vill ha glutenfritt)
  • Ekologisk kokosolja eller smör att steka i

Till servering:

  • Kanel
  • Bär
  • Grekisk yoghurt
  • Grädde

Mosa bananen, blanda ihop (eller mixa) med samtliga ägg och havregrynen.
Lägg en klick kokosolja i stekpannan eller i våffeljärnet. 
Häll sedan på smeten, om du gör pannkakor så vänd när den får färg.
Lägg upp på tallrik. Pudra ev  med kanel på.

Servera t ex med bär (om du lägger frysta bär under pannkakan så tinar dom), grekisk yoghurt eller grädde.

Även goda att äta dagen efter, perfekt till picknick.

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *