Om Palmer Friskvård

Träning, behandlingar- utöver det vanliga

Palmer Friskvård är experter på hälsa och livsstil. Vi är ett personligt tränings- och behandlingscenter med trivsam atmosfär i fräscha lokaler på Fridhem i Malmö. Vi vänder oss till dig, oavsett ålder eller form, som inte trivs på stora träningsanläggningar utan söker ett mer personligt och privat alternativ. Varje kund behandlas unikt och vi skräddarsyr ett upplägg för träning som passar just dig.

• Helhetssyn
• Behandlingar
• Träning

Målsättningen är att våra kunder ska må bra och få personlig hjälp att nå sina mål.

Hos oss är allt möjligt

Du söker oss när du vill lyckas med en satsning. Det kan vara att du vill bli av med smärtan i ryggen, få igång en optimal träning eller att du i ett svagt ögonblick slog vad om att genomföra New York Marathon.

 

Skräddarsytt upplägg

Vill du jogga med personlig tränare på måndagen, ta en naprapatbehandling eller få massage på onsdagen och gå på yoga på fredagen? Vill du få kosttips, lära dig avslappning eller livsstilsplanera din vardag? Vi ordnar det!

Hos Palmer jobbar proffs. Vi är alla experter inom vårt område. Vi erbjuder bland annat naprapatbehandlingar, personlig träning, massage, coachning och kostrådgivning.

 

Besök oss gärna på våra sociala medier