Vår personal

(klicka på oss för att läsa mer)

VD Fredrik Palmer

Leg. naprapat och personlig tränare

Fredrik har en lång erfarenhet av träning och hälsa. Han har både varit aktiv och tränare i friidrott och gymnastik. År 2000 examinerades han från Naprapathögskolan i Stockholm. Fredrik arbetar med behandlingar, rehabiliteringsträning och personlig träning.

Han är också en uppskattad föreläsare inom ämnen hälsa och livsstil. Fredriks filosofi är att alltid ha ett holistiskt tänkande då han hjälper sina kunder att nå ett framgångsrikt resultat. Fredrik vidareutbildade sig i samtalsmetodik och coaching på Malmö högskola 2008.

2010 vidareutbildade sig Fredrik till certifierad POSE-löpnings coach

2011 vidareutbildade sig Fredrik till steg 1 & 2 strength coach via Eleiko education.

Fredrik Palmer

Leg. naprapat & PT

Anna-Mia Thysell

Personlig tränare, kostrådgivare och massör

Anna-Mia är utbildad personlig tränare, styrketränings instruktör, massör samt stress- och friskvårdsterapeut.

Träning har alltid var en stor del i Anna-Mias liv och är en livsstil som genomsyrar hennes vardag. När hon vid 28-års ålder fick diabetes typ 1 ökade hennes intresse för kost och näringslära.

Att hjälpa andra till bättre hälsa är en stor motivationsfaktor. Hennes motto är att det aldrig är för sent att bryta dåliga vanor.

Anna-Mia Thysell

PT, kostrådgivare & massör (föräldraledig)

Fredrik Magnusson

Leg. naprapat och personlig tränare

Fredrik har lång erfarenhet av lagidrotter och har bland annat spelat handboll på elitnivå. År 1997 examinerades han som naprapat och har sedan dess arbetat med behandlingar och rehabilitering.

Han har under många år arbetat med olika lagidrotter avseende både utbildningar och träningsskolor. Idag håller sig Fredrik i form med triathlon och multisportsträning.

2010 vidareutbildade sig Fredrik till certifierad POSE-löpnings coach

2012 specialutbildade han sig mot barn & ungdomsträning via Skåne Idrotten. Fredriks specialkompetens kommer b la att användas till att utbilda ungdomstränare runt om i Skåne.

Fredrik Magnusson

Leg. naprapat & PT

Linda Wolland

Massör, personlig tränare & gruppträningsinstruktör

Arbetar med Personlig Träning, Massage och föreläser som Folkhälsopedagog. Hennes träningsbakgrund är inom friidrotten, både som aktiv utövare samt ledare för olika barn & ungdomsgrupper. Hon älskar att inspirera och motivera människor till att skapa hälsofrämjande förändringar. Hennes ledord för en lyckad förändring är KASAM, en Känsla av Sammanhang! Vilket sker genom; Begriplighet, Meningsfullhet och Hanterbarhet.

Under de senaste åren har Linda även varit involverad i hälsofrämjande projekt som syftar till att få fler barn fysiskt aktiva och skapa rörelseglädje för livet.

2012 specialutbildade sig Linda mot barn & ungdomsträning via Skåne Idrotten.

Linda Wolland

PT & massör (föräldraledig)

Emilia Polster

Dietist, personlig tränare & föreläsare

Eftersom Emilia besitter kompetens inom både kost och träning, kan hon se till helheten beträffande er hälsa.

Hon har varit aktiv handbollspelare i 16 år men idag är huvudintressena; löpning, skidåkning, tennis, funktionell styrka och yoga.

Emilia är fascinerad av hur vi, genom vår livsstil, kan påverka vår kropps funktion och förbättra livskvaliten. Hennes önskan är att inspirera människor till ett mer hälsosamt liv. Livet är för kort till att leva efter stränga regler. Olovligt/lovligt existerar inte i min värld.

”Jag är en tävlingsmänniska till 100 % och gör allt som står i min makt att se dig lyckas nå ditt specifika mål.”

Hon är även en uppskattad föreläsare inom kostens universum.

Utbildningar:

  • Professionsbachelor in Nutrion and Health, Köpenhamn med specialområde inom idrottsnutrition.
  • Licensierad Personlig Tränare, Köpenhamn -Wellcome-fitness Education
  • Kostexpert i Helsingborgs Dagblad

Emilia har varit verksam som dietist, personlig tränare, gruppinstruktör och föreläsare sedan 2009.

Emilia Polster

Dietist, PT & massör

Wilner Registre

Leg.Naprapat & personlig tränare

Wilner har läst 5 år på Naprapathögskolan i Stockholm, med examen 2007 och gjort allmäntjänstgöring hos ryggkirurger och ortopeder på UMAS och Trelleborg sjukhus. Vidareutbildningar inom dry needling, kinesiotejp, styrketräning, idrottsmedicin, personlig träning och idrottsskador.

Fram till December 2016 har han i 7 år jobbat heltid som naprapat och idrottsmedicinskt ansvarig för Malmö FF:s A-lag, och har dagligen jobbat med spelarna i laget för att sköta om deras skador, rehabilitering, behandlingar, bedömningar och förberedelser inför träning och match, samt deras förebyggande träning.

Han har stor erfarenhet och breda kunskaper inom friskvård och idrott, och hjälper dig med smärttillstånd i exempelvis rygg, höfter, nacke, knän eller fötter. Behandlingen utgörs av bland annat justering av leder, muskelpressur, töjningar och dry needling.

Wilners motto är balans i livet, både kroppsligt och mentalt.

Wilner Registre

Leg.Naprapat & PT

Tobias Lundgren

Leg. Sjukgymnast & personlig tränare med specialitet inom rehabträning

Tobias är sjukgymnast sedan 2002 och specialiserad mot skulder- och axelskador men jobbar med hela kroppen i syfte att få kunder smärtfria och med optimalt rörelsemönster. Fokus ligger alltid på att behandla orsak och inte bara symtom. 

Tobias har stor erfarenhet inom både neurologi och ortopedi och har 2010 - 2016 arbetat uteslutande med idrottsskador på Kulan idrottskadecentrum. 

Han är sjukgymnast åt svenska gymnastiklandslaget samt ett flertal klubbar inom simning, kampsport, tennis och kastidrotter. Han har jobbat väldigt mycket mot optimal funktion och smärtfrihet vid styrketräning och crossfit.

Tobias föreläser regelbundet över hela Sverige för yrkesverksamma sjukgymnaster om behandling och återträning vid smärta i axlar/skuldror samt är involverad i en forskningsstudie kring behandling av skuldersmärta som ett led i specialistexamen inom neurologi och ortopedi. Han tog magisterexamen 2007.

Tobias Lundgren

Leg. Sjukgymnast & PT

Nina Eriksson

Personlig tränare & gruppträningsinstruktör

Träningen har en viktig roll i Ninas liv. För tillfället är det CrossFit som gäller. Tidigare har hon b la varit aktiv och tävlat inom både friidrott och boxning.

Nina håller bl a i vår gruppträning STARK samt i företagspass.

Nina Eriksson

PT (Föräldraledig)

Linn Dorén

Massör, personlig tränare & gruppträning- och yoginstruktör

Linn är utbildad hälsopedagog, personlig tränare och diplomerad massör med triggerpunkter och stretch. När det gäller hälsa har Linn ett helhetstänk där balans står för ledordet.

Efter att tidigare ha arbetat med hundar och coachat dess ägare fokuserar hon nu helhjärtat på att främja en god folkhälsa. Linn tycker om kontrasten mellan yogans sinnesro och styrketräningens puls. Stort engagemang läggs även på att hålla kunders muskulatur i schack genom massage, för att minska såväl spänningar som stressnivå.

Linn Dorén

PT, massör & yogainstruktör

Pär Wickström

Massör & personlig tränare

Pär jobbade tidigare som kock men sadlade om 2010 och utbildade sig till massör och medicinsk massageterapeut 2011. Pär har alltid utfört någon form av träning, allt från brädsegling, simning, ridning, slalom och längdskidor.

Han är en behandlande massör som med olika metoder mjukar upp och lösgör stela muskler och triggerpunkter.

Pär kommer gärna ut till er arbetsplats för behandlande och förebyggande behandling av personalen. Kontakta oss för mer info.

 

Pär Wickström

PT & massör

Elin Sämfors

Personlig tränare, hälsocoach, massör & kostrådgivare

Elin gillar utmaningar, både sina egna och andras. Vare sig du vill se snygg ut till bröllopet, tappa några pappakilon, förbereda kroppen för en fjällvandring eller en extrem hinderbana eller helt enkelt bara göra träningen rolig igen – Elin vet hur man gör eftersom hon redan gjort det.

Med fyra år högskolestudier i idrottsvetenskap och idrottsspykologi, utbildad som massör och kostrådgivare, med basketkarriär både som spelare och tränare som sträcker sig över två decennium samt att hon varit aktiv som PT och hälsocoach i både Sverige och Kanada, har hon kunskap och erfarenhet att tackla just din livssituation.

Trots handledsfrakturer, knäskada och kroniska ledproblem spelar Elin fortfarande basket flera dagar i veckan tillsammans med tjejer halva hennes ålder. Receptet? Smart och dedikerad träning.  

Idrott, träning och hälsa ska vara glädjeämnen i livet. Har du tappat den känslan? Då kan Elin hjälpa dig dit igen.

Elin Sämfors

PT, kostrådgivare & massör

Christian Nilsson

Personlig tränare & gruppträningsinstruktör

Christian har tidigare tränat MMA, BJJ och thaiboxning i 7 år. Sedan 2012 är det CrossFit träning på Gripen CrossFit som fångat hans intresse.

På MMA klubben var han även instruktör.

Christian håller i vår gruppträning STARK.

 

Christian NIlsson

PT & gruppträningsinstruktör

Åsa Lempert

Personlig tränare & massör

Åsa är utbildad licensierad Eleiko-PT, Eleiko basic gymnastic trainer och diplomerad friskvårdsmassör med idrottsprofil med djupgående behandlande massager som specialitet. Behandlar gärna atleter där hon kan komplettera massagen med rörlighetsövningar och tekniska träningstips.

Åsa har sina rötter i fighting – hon har tävlat och instruerat i thaiboxning, samt tränat boxning. När hon la handskarna på hyllan var det först för crossfit därför att det betyder ständig variation och utveckling både i styrka och teknik. Vilket i sin tur ledde vidare till olympiska lyft. Idag lägger hon krutet på rörlighet, styrka och olympiska lyft och tävlar i crossfit och tyngdlyftning.

”Jag började träna först i samband med att jag fyllde 30 – och sedan dess har jag fått ett helt nytt liv. Nu brinner jag för att hjälpa, stötta, peppa och utveckla andra som vill må ännu bättre. Det viktigaste med träning är att det har det där lilla extra som gör att man taggar igång – att det är kul, helt enkelt.”

Åsa Lempert

PT & Massör

Albin Andersson

Personlig tränare & gruppträningsinstruktör

Med många års erfarenhet av träning i olika former har Albin utvecklat ett brinnande intresse att leva hälsosamt och lära ut den hälsosamma livsstilen.

För tillfället håller han sig i form genom effektiv träning i gymmet och i boxningsringen. Albin anser att nyckeln till långvarig förändring grundar sig i att utöka egen förståelse i vad en hälsosam livsstil innebär.

Efter 18 månaders studier av Diploma of Fitness i Australien visste han vad sitt kall var; Att hjälpa andra människor till en sund och hälsosam livsstil.

Albin Andersson

PT & gruppträningsinstruktör

Marcus Åkesson

Personlig tränare, massör (under utbildning till Medicinsk Massageterapeut) & gruppträningsinstruktör

Marcus är en behandlande massör med utbildning inom Lotorps (andningsmassage), triggerpunkter och stretch för att ta hand om dina stela muskler eller begränsningar. När det kommer till träning har han sina rötter i lagidrott, främst som målvakt i innebandy och ishockey. På senare år har han ägnat sig åt styrkelyft och OCR-lopp (hinderbanelopp).

Med sin kunskap via sin pågående utbildning till medicinsk massageterapeut (klar i december 2017) och sin breda erfarenhet kan Marcus hjälpa dig att nå dina mål oavsett om det handlar om att göra Toughest, öka din rörlighet eller sätta nytt max i knäböj. 

Marcus Åkesson

PT, massör & gruppträningsinstruktör

Sueda Källgren

Koordinator & livstilscoaching

Sueda har i flera år arbetat med människor som befunnit sig i olika situationer och skeden i livet, där samtal har varit ett centralt verktyg. Sueda har i grunden en socionomexamen sedan 2007, hon har vidareutbildat sig inom MI (motiverande samtal) och vägledning.

Med Sueda kan du ta upp frågor kring livsstil, motivation, balans mellan privatliv och yrkesliv, karriärval m.m. För Sueda är det viktigt att det finns ett helhetstänk och att samtalen utgår utifrån vad personen vill uppnå och vart personen befinner sig.

På fritiden värderar Sueda tid med familj och vänner högt, och ägnar mycket tid åt sina främsta intresseområden; träning, kost och musik.

Sueda Källgren

Koordinator & livsstilscoach

Jenny Lood

Koordinator, massör & friskvårdsterapeut

En dansglad småbarnsmamma som tror på enkelhet, en hjälpande hand och att skratt förlänger livet!
Utbildad friskvårdsterapeut, kostrådgivare, hälsocoach, makeupartist och inom hudvårdande skönhetsbehandlingar. Har jobbat mycket med mental träning, både genom  att coacha andra men även för egen del.

Brinner för allt inom hälsa och skönhet, att inspirera och hjälpa andra till en bättre livsstil och hälsa och tror på balans och helheten för ett optimalt välbefinnande.

Träning med variation och utmaningar är det bästa, men att dansa är helt klart det som gör henne gladast. Hon har tränat allt från gymnastik och badminton till boxning, yoga och olika sorters dans samt varit grupptränare inom fitnesskickboxning och på Friskis & Svettis.

"Allt blir vad du gör det till och du har alltid möjligheten att välja"

 

 

Jenny Lood

Koordinator, massör & friskvårdsterapeut

Johanna Rydberg

Massör & personlig tränare 

Johanna har idrottat hela sitt liv med bl.a simning, handboll och ridning. 2008 började hon med thaiboxning och klev snabbt upp på elitnivå med träning och tävling. Svensk mästare 2010-2014, nordisk mästare 2010-2013, europeisk mästare 2013,2014. Johanna är fortfarande aktiv inom thaiboxning.

Johanna är även certifierad Vivobarefoot coach samt utbildad inom:

  • före-/efter graviditetträning
  • vikt/förbränning
  • anatomi/fysiologi och muskeltillväxt
  • barn-/junior & seniorträning
  • core stabilitet och styrka

Johanna Rydberg

Massör