ANVÄNDARVILLKOR

Avboknings- och återbetalningspolicy

Klasser 

Avbokning ska ske senast 6 timmar innan klassen börjar, annars debiteras fullt belopp.

Privatträning och behandlingar

Avbokning ska ske senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras fullt belopp.

Kurser 

Anmälan till våra kurser är bindande och avgiften betalas endast tillbaka mot uppvisande av läkarintyg. Avgiften gäller endast för den kurs, med specifikt startdatum, som du anmält dig till och missade kurstillfällen kan inte föras över till kommande kurser eller användas till våra öppna klasser.

Vid köp på internet gäller Distans- och hemförsäljningslagen

Om du köper en vara eller en tjänst på Internet har du som konsument enligt distans- och hemförsäljningslagen 14 dagars ångerrätt vid handel inom Sverige, dock senast dagen innan träningen börjar.

Giltighet

För PT och behandlingar gäller att 5-, 10-, 25-klippkorten är giltiga i sex månader.  50-klippkorten är giltiga i 12 månader.

Samtliga klippkort för gruppträning är giltiga i 6 månader.

Ansvarsfriskrivning

Genom att boka klasser, kurser, behandlingar och/eller träna hos Palmer Friskvård AB går du med på följande ansvarsfriskrivning:

 

Träning på Palmer Friskvård kan vara fysiskt påfrestande och som klient deltar jag frivilligt med full vetskap om detta. Jag går med på att varken jag, eller något ombud kommer göra några anspråk av något slag mot Palmer Friskvård AB för någon skada, förlust, eller liknande som eventuellt uppstått vid träningen eller i våra lokaler.

Integritetspolicy

I enlighet med EU:s dataskyddsregler GDPR sparar vi inga uppgifter om dig som du inte själv ger till oss frivilligt. Uppgifterna vi sparar med din tillåtelse används till att skicka ut relevant information till dig om träning, behandlingar och aktiviteter på Palmer Friskvård. Vi för inte uppgifterna vidare. Du kan när som helst begära att få din information raderad ur vårt system genom att kontakta oss.

Om vi skulle drabbas av dataintrång så rapporterar vi detta till Datainspektionen och till dem vars uppgifter vi sparat inom 72 timmar.

Genom att använda denna site går du med på denna integritetspolicy.