BOKA TID

Via vår onlinebokning kan du boka personlig träning, gruppträning, naprapatbehandling, sjukgymnastik/fysioterapi & massage.

För bokning av övriga tjänster samt nybesök hos sjukgymnast eller frågor/hjälp att hitta tider vänligen kontakta oss på mejl eller telefon 040-53 70 42.

Vi ber alla nya PT-kunder att kontakta oss för bokning av första tiden.

Bokning gruppträning, IR-bastu och Dry Floating
Vi använder bokningsplattformen MINDBODY för gruppträning, IR-bastu och Dry Floating. Klicka på ”Ny Kund” nedan för att skapa en inloggning. (Obs! Detta är inte samma inloggning som Clinic Buddy). Därefter kan du boka klasser, bastu och floating. Du kan även ladda ner appen för enkel hantering av din bokningar. Observera att kurserna endast är tillgängliga på webben!

NY kund – Gruppträning/ IR-Bastu / Floating
BOKA GRUPPTRÄNING
BOKA IR-BASTU
BOKA PT, MASSAGE & ÖVRIGA BEHANDLINGAR
MINA BOKNINGAR
BOKA DRY FLOATING

AVBOKNINGSREGLER

Avbokningsregler
Avbokning av PT och behandlingar skall ske minst 24 timmar innan bokad tid. Gruppträning skall ske minst 6 timmar innan klassen startar. Besök som inte avbokas i tid debiteras. Avbokning gör man lättast direkt inne på respektive bokningssystem. Det går även att avboka till oss via mejl eller telefon.

RIKTLINJER MED ANLEDNING AV CORONA

Med anledning av Corona viruset vill vi på Palmer Friskvård meddela alla våra kunder att vi följer Folkhälsomyndighetens hänvisningar och uppdaterar oss regelbundet om det sker förändringar.

Vi kommer att hålla öppet som vanligt och erbjuda våra tjänster till er om inget annat meddelas.

Alla som är symptomfria och friska är hjärtligt välkomna till sin träning och behandling!

Men vi önskar att ni som kunder är väl insatta i de rekommendationer som ges innan ni besöker oss, är ni osäkra så klicka här:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/…/covid-19/skydda-dig-…/

Vi kommer att iaktta god kontroll på vår hygien och om någon av vår personal påvisar symtom så ska du som kund vara säker på att vi inte är i tjänst.

Kom ihåg att god sömn, bra mat och regelbunden träning gör att man handskas bättre med infektioner.