DRY FLOATING

FLOATING – FAST HELT TORRT

Som första studio i Sverige är Palmer Friskvård stolta över att kunna erbjuda våra kunder dry floating genom Zerobody – som klassisk floating fast helt torrt. Denna patenterade innovation låter användaren sväva tyngdlös över 400 liter kroppstempererat vatten och befriar därmed det centrala nervsystemet från yttre stimuli. Zerobody ger dig en väldigt effektiv behandling för att minska stress och främja återhämtning.

Ditt sinne kan prestera till sin fulla potential medan din kropp slappnar av, återhämtar sig och upplever en unik sensorisk upplevelse.

Floating anses över hela världen vara en av de mest effektiva behandlingarna för att minska stress. Tack vare Zerobody innovativa utveckling av den traditionella floatingen kan du nu njuta av detta utan att bli blöt.

Boka Dry Floating
OBS! Om det är första gången du ska boka Dry Floating
är det viktigt att du bokar NYBESÖK!

(Dry Floating finns endast i Malmö)

FÖRDELAR MED DRY FLOATING

Dry floating är en metod för att regenerera kropp och själ. Dess fördelar täcker olika aspekter av vårt dagliga liv, från behandling av sömnlöshet till kronisk smärta, från kognitiv förbättring till atletisk återhämtning efter skada.

Under behandlingen aktiveras vissa specifika hjärnområden, vilket stimulerar en fysiologisk reaktion mot stress, med en förbättring av mentala prestationer. Undertiden har frånvaron av kontaktpunkter en gynnsam effekt på kroppen.

PASSAR ALLA

Dry floating har blivit populärt bland topp idrottslag runt omkring i världen, NBA, NFL och NHL som använder sig av behandlingen för att minska inflammation, förbättra återhämtningen och även sömnen. Men Zerobody är för alla som värnar om sitt välmående, för alla som har mycket stress i livet eller har smärtor i kroppen.

HÄR kan du läsa mer om studier gjorda på Zerobody.

I samarbete med