KURSER (Smågruppsträning)

På Palmer Friskvård erbjuder vi personlig träning i grupp som vi kallar för smågruppsträning. Smågruppsträningen är för dig som just uppskattar små grupper och vill ha det personliga stödet av en tränare som coachar och pushar dig – men samtidigt älskar att träna tillsammans med andra för att känna gruppens energi. När vi tränar i små grupper säkerställer vi att varje deltagare får ut det mesta av varje pass. Hos oss kan du träna pilates, yoga och seniorträning.

Kursomgång 2 startar v.9

Nu erbjuder vi all gruppträning i form av kurser istället för öppna klasser. Detta går mer i linje med vårt helhetskoncept som bygger på personlig uppföljning för varje kund. Under en kurs får vi möjlighet att etablera en mer kontinuerlig kontakt med er och vi kan göra ännu bättre anpassningar för varje individ. Kurserna är på 6 eller 8 veckor.

KURSER VT-23

Start v.9

SENIOR REFORMER

Senior Reformer riktar sig till dig som befinner dig mitt i livet eller är 60+ och vill träna i en lugn och skön miljö tillsammans med likasinnade som tycker att det är viktigt att behålla den fysiska livskvaliteten.
Att träna rätt och anpassa träningen efter sina förutsättningar är viktigt genom hela livet. Övningarna ska stärka kroppen samt ge smidighet och balans utan att slita på lederna, varför pilates är ett perfekt sätt att träna kroppen genom alla faser vi går genom i livet.

Max antal deltagare:5 per klass

Instruktör:Eva

Längd:8 tillfälle á 55 min (uppehåll v.14)

Dag:Torsdagar

Tid:09.00

Kursstart:v. 9

Pris:2 400 kr

Anmälan:kurser@palmerfriskvard.se

PILATES REFORMER

I Pilates Reformer tränar du i reformern med motstånd av maskinens spiraler. Detta ger snabba träningsresultat samt bidrar till att du enkelt får kontakt med rätt muskler i varje övning. Träning i reformer har dessutom en pulshöjande effekt och är ett väldigt bra komplement till övrig träning.

Alla som gått grundkursen eller tidigare tränat Pilates Reformer är välkomna på denna kurs där vi vidareutvecklar våra färdigheter i reformern.

Max antal deltagare:5 per grupp

Instruktör:Viktoria

Längd:8 tillfällen á 55 min (uppehåll v.14)

Dag:Tisdagar

Tid:18.00

Kursstart:v. 9

Pris:2 400 kr

Anmälan:kurser@palmerfriskvard.se

PILATES MATWORK

Här tränar vi framför allt med den egna kroppen som motstånd och fokuserar på andning, hållning, styrka och smidighet. För att underlätta eller höja övningarnas svårighetsgrad arbetar vi ofta med olika redskap såsom flexband och bollar, vilket gör träningen mer spännande och utmanande.

Matwork är ett väldigt bra sätt att bygga upp kroppens core-styrka.

 

Max antal deltagare:9 per grupp

Instruktör:Viktoria

Längd:8 tillfälle á 55 min (uppehåll 10/4)

Dag:Måndagar

Tid:18.00

Kursstart:v.9

Pris:1 600 kr

Anmälan:kurser@palmerfriskvard.se

YIN YOGA

Ett yinyogapass är meditativt och mycket avslappnande för både kropp och sinne. Hit är du välkommen utan krav på prestation. Det är ett mycket kraftfullt komplement till annan fysisk träning som exemplevis styrketräning, löpning och mer dynaminsk yoga. Vi varvar vanlig Yin och Yin med boll.

Under ett pass utförs yogaställningarna sittandes och liggandes. Positionerna är enkla och vi stannar flera minuter i varje position. Samtidigt får vi tillfälle att praktisera medveten närvaro i stunden.

Yinyoga passar i princip alla, särskilt effektiv är den mot stelhet, ryggvärk, nack- och/eller knäproblem samt vid en stressad och prestationskrävande livsstil.

Max antal deltagare:10 per grupp

Instruktör:Jeanette

Längd:8 tillfälle á 60 min (uppehåll v.14)

Dag:Onsdagar

Tid:18.00

Kursstart:v.9

Pris:1 600 kr

Anmälan:kurser@palmerfriskvard.se

Våra kurser

Anmälan & Villkor
Du anmäler dig till kurser@palmerfriskvard.se med kurs, dag och tid. (Kursomgång 2 startar v.9) Senast en vecka innan kursstart får du en bekräftelse på om kursen blir av samt en faktura på kursavgiften till din mejl.
En anmälan till våra kurser är bindande och avgiften betalas endast tillbaka mot uppvisande av läkarintyg. Avgiften gäller endast för den kurs, med specifikt startdatum, som du anmält dig till och missade kurstillfällen kan inte föras över till kommande kurser.

Förmåner
Alla gruppträningskunder har 10% rabatt på behandlingar hos naprapat, sjukgymnast samt på massagebehandlingar (ej klippkort).