Vår gruppträning är för dig som vill ha det personliga stödet av en tränare som coachar och pushar dig – men samtidigt älskar att träna tillsammans med andra för att känna gruppens energi. Vi tränar i mindre grupper om max 10–15 personer för att säkerställa att varje deltagare ska få ut det mesta av varje pass.

Alla våra tränare är personliga tränare och/eller utbildade gruppträningsinstruktörer med stor erfarenhet av att coacha och leda både grupper och individer till utveckling och framgång.

Våra pass

Samtliga pass får man prova på en gång gratis (gäller för nya passdeltagare). Kontakta respektive instruktör till passet du vill anmäla dig till eller prova på.

Höstens schema kommer längre fram i sommar.

 

Sommarpass

Med sommarklippkortet kan du gå på 4 olika pass under juni – augusti. Ett perfekt tillfälle att prova något nytt och att ta med släkt och vänner på härlig utomhusträning!

10-kort  900kr
5-kort  550 kr
1 tillfälle 120 kr

 

YOGA MIX

Vill du i sommar fokusera på din rörlighet och spänst i Palmer Friskvårds underbara trädgård? 

Klassen bjuder på frisk luft tillsammans med en härlig variation av flow, funktionell styrka, balans och stretch. Varje pass avslutas med avslappningsövningar och återhämtning för att minska stress och mentala spänningar. Alla kan vara med! Övningarna anpassas efter både dagsform och träningserfarenhet. Väl investerad tid att unna sig själv och ett bra komplement till annan träning. 

3 juni – 26 aug 

Måndagar   18.00 – 19.00

Instruktörer: Linn Dorén, Jeanette Levin

 

CORE

Ett pass med varierat upplägg där vi under bar himmel (när vädret tillåter) tränar igenom hela kroppen men har störst fokus på att stärka mage, rygg och hållningsmuskulaturen. Vi jobbar framförallt med  funktionella styrkeövningar där svårighetsgraden går att anpassa till alla nivåer. Utöver en starkare kropp får du bättre balans, motorik, koordination, kroppskontroll och uthållighet.

13 juni – 29 aug 

Torsdagar   18.00 – 19.00

Instruktörer: Elin Sämfors, Sussi Jangstam, Lisa Licke

 

STARK

Ett funktionellt, roligt och utmanade pass ute i den friska havsluften där vi bland annat använder kettlebells, skivstänger, TRX och kroppens egen vikt som motstånd. Passet är anpassningsbart så att det blir utmanande för dig oavsett träningsbakgrund. Inget pass är det andra likt.

5 juni – 31 aug 

Onsdagar   18.00 – 19.00
Lördagar    10.00 – 11.00

Instruktörer Marcus Åkesson, Rasmus Larsson, Åsa Lempert, Lisa Licke

 

STARK 65+

Rolig och varierande träning utomhus för att hålla både kropp och knopp i trim under sommaren. Alla kan vara med! Övningarna anpassas efter både dagsform och träningserfarenhet. En gemensam uppvärmning väcker såväl kropp som rörelseglädje. Sedan jobbar vi med styrka, kondition, balans, motorik och rörlighet i Fridhemsborgs underbara trädgård. Vid oväder har vi tillgång till grupplokalen. 

Låt oss tillsammans skapa en bra start på dagen i hälsans tecken! 

4 juni – 4 juli  +  6 aug – 29 aug 

Tisdagar  8.45 – 9.45
Torsdagar   8.45 – 9.45

Instruktör: Linn Dorén