Lunds mest personliga hälsostudio

Din hälsa – Vår passion

I vår studio i Lund erbjuder vi träning, behandlingar och kostrådgivning för privatpersoner och företag. Med vårt kompetenta och engagerade team av personliga tränare, massörer, naprapater och dietister kan vi erbjuda dig ett personligt och unikt upplägg för just dina behov baserat på vår holistiska metod.

Utifrån vårt helhetsperspektiv har du alla förutsättningarna att nå dina mål. Hos oss jobbar alla terapeuter och personliga tränare tillsammans för att du som kund ska få just den hjälp som du behöver. Med vårt personliga engagemang och vår kompetens skapar vi de bästa förutsättningarna för dig att lyckas.

Som ny kund hos oss rekommenderar vi alltid att man börjar med en konsultation för att vi ska få en bild av ditt behov och kunna skräddarsy en plan till just dig.

Ta kontakt idag för att boka en kostnadsfri konsultation

Välkommen!

Hos oss tränar du alltid tillsammans med en personlig tränare som med sin stora kompetens och erfarenhet hjälper dig att utmana dig själv och ta dig mot dina mål.

Att träna med en PT ger dig en effektiv, varierande, rolig och framförallt säker träning. Vi anpassar ditt träningspass efter dina förutsättningar och mål med träningen.

Boka en konsultation

I vår studio i Lund erbjuder vi massage och naprapati. Massage för att för att behandla, förebygga och motverka muskelspänningar som annars kan orsaka skador eller smärta.

Och naprapati för att diagnostisera, behandla och rehabilitera smärta och funktionella besvär i rygg, leder och muskler.

Boka massage & naprapati

Kosten spelar en central roll för vår hälsa och vad vi äter kan påverka oss både fysiskt och psykiskt. Att se över sin kosthållning kan hjälpa dig att snabbare nå de resultat du önskar för din hälsa. Vår dietist Emilia Polster ger individuella råd som passar just dig och det du vill uppnå. Bland annat kan du få hjälp med kost vid IBS, allergier och specialkost, idrottsnutrition, viktminskning, kost för diabetiker m.m.

Boka kostrådgivning