Hos oss tränar du alltid tillsammans med en personlig tränare som med sin stora kompetens och erfarenhet hjälper dig att utmana dig själv och ta dig mot dina mål.

Att träna med en PT ger dig en effektiv, varierande, rolig och framförallt säker träning. Vi anpassar ditt träningspass efter dina förutsättningar och mål med träningen.

På Palmer Friskvård arbetar vi alla som ett team vilket gör att du har de bästa förutsättningarna att lyckas.

Som ny kund får du en kostnadsfri konsultation där vi får en möjlighet att träffas personligen och presentera vad vi kan erbjuda dig samt visa dig runt i våra lokaler. När du bestämt dig för att börja träna hos oss bokar vi in ditt första PT-tillfälle. Tillsammans med din PT pratar ni igenom mål och upplägg samt gör en kroppssammansättningsanalys och ett konditions- och fystest.

Du har en ansvarig PT men då vi alla samarbetar rekommenderar vi dig att tränar med några olika för en ännu större variation och möjlighet att få de tider du önskar.

Vi har även kompetens att träna med specifikt inriktning som bland annat barn och gravida. Kontakta oss för mer information.

Som träningskund hos Palmer Friskvård har du alltid din personliga tränare, enskild träningsbox, gratis wi-fi samt följande förmåner:


Våra medlemsrabatter gäller för dig med aktivt PT-kort eller gruppträningskort och kan ej kombineras med andra erbjudande.

Ett klipp till många tjänster

Du som har ett 60 min PT kort har möjlighet att byta ett klipp mot följande tjänster:

  • KOSTRÅDGIVNING
  • LIVSSTILSCOACHING
  • MASSAGE (55 min)

Det finns även möjlighet att beställa en proteinsmoothie efter träningspasset och att alltid ha rena träningskläder på plats.

Från och med januari 2019 ingår det en Livsstilsanalys med FIRSTBEAT i våra 25- och 50-kort PT 60 min (värde 1000 kr).

 

BOKA TID