Sara Rang

Näringsfysiolog

Sara är utbildad näringsfysiolog och vidare diplomerad idrottsnutritionist via IOC (Internationella Olympiska Kommittén).  Hon har jobbat med kostrådgivning under många år och hjälper allt från personer som vill äta hälsosammare till elitidrottare som vill få ut maximalt av sin träningsinsats.

Har du som mål att öka din muskelmassa, utreda en krånglande mage, gå ner i vikt eller du kanske förbereder dig för en tuffare tävlingsutmaning som klassikern? Då kan Sara hjälpa dig!

Genom kostoptimering skapar hon tillsammans med dig de bästa möjliga förutsättningarna för att du ska nå ditt mål. Målet kan handla om att gå upp eller ner i vikt, få en lugnare IBS-mage eller optimera din återhämtning. Oavsett vem hon jobbar med är det alltid individbaserat och utifrån kostfilosofin att sund nutrition handlar om balans, smarta val och ett glädjefyllt och avspänt förhållande till mat.

Sara är även en van föreläsare och håller regelbundet föredrag framförallt kring kosten betydelse för idrottsprestation. Ytterligare är hon utbildad inom, och har vana av att jobba med, IBS och kostbehandlingen FODMAP.