En fysioterapeut (sjukgymnast) har gedigen kunskap och kompetens att hjälpa människor stärka sin hälsa, rehabilitera skador och förebygga livsstilsrelaterade sjukdomar.

Vår fysioterapeut Tobias Lundgren är specialiserad mot skulder- och axelskador men jobbar med hela kroppen i syfte att få kunder smärtfria och med optimalt rörelsemönster. Fokus ligger alltid på att behandla orsak och inte bara symtom. Precis som våra naprapater så jobbar Tobias även med stötvågsbehandling, en behandlingsmetod med bevisad effekt på en mängd skador och besvär i kroppens senor och muskler.

Tobias jobbar också med svenska landslaget i gymnastik samt ett flertal klubbar inom simning, kampsport, tennis och kastidrotter. Han har jobbat väldigt mycket mot optimal funktion och smärtfrihet vid styrketräning och crossfit.

Palmer Friskvård samarbetar med flera försäkringsbolag för att kunna förse kunder med privata sjukvårdsförsäkringar med fysioterapeutiska behandlingar. Vår klinik drivs privat och därför gäller inte högkostnadsskyddet här.

BOKA TID