Sussie Jangstam

PT, Yogainstruktör & konferensansvarig

Efter många år inom marknadsföring och produktutveckling, och med träning och ledarskap i bagaget, bestämde sig Susanne på senare år att sadla om och utbilda sig till personlig tränare.

I sin ungdom tränade hon gymnastik och var även aerobics (grupptränings)instruktör under många år. Som trebarnsmamma med aktiva barn och ett krävande arbete prioriterade hon mer eller mindre bort sin egen träning under nästan 15 års tid, vilket satte sina spår. Strax efter 50 år fyllda kände hon sig i riktigt dålig form och tog ett av sitt livs bästa beslut gällande sin egen hälsa och välbefinnande. Hon bestämde sig för att börja träna på Palmer Friskvård.

Susanne gillar utmaningar i sin träning och har efter några års regelbunden funktionell träning kommit fram till att den bästa kombinationen för henne är smidighets- och balansträning tillsammans med lite tuffare crossfitinspirerande träning.

Hon brinner nu för att hjälpa andra inse att ”Det är aldrig för sent att ta tag i sitt välbefinnande”, vilket idag är Susannes motto, och hjälpa dem att genomgå den förändring som hon själv gjort.