VÅRA TJÄNSTER

Behandlande massage
Massören förebygger och motverkar muskelspänningar som annars kan orsaka skador eller smärta. Massören mjukar upp och lösgör stela muskler och triggerpunkter.

Avslappningsmassage
Massagen fokuserar på att ge dig en lugn och skön stund. Massage har en avslappnande och energigivande effekt.

Avslappnande ansikts- och huvudmassage
En avslappnande massage med fokus att komma ner i varv. Terapeuten masserar dekolletage, nacke, öron, ansikte och hårbotten. (Bokas direkt hos oss via mejl info@palmerfriskvard.se eller telefon 040-53 70 42.)

Hot Stone massage
Terapeuten använder sig av klassisk svensk massage varvat med varma lavastenar som förstärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress. (Bokas direkt hos oss via mejl info@palmerfriskvard.se eller telefon 040-53 70 42.)

Vi utför även massage på jobbet. Läs mer om det under företagstjänster.

Pris: 

 • 25 minuter: 460 kr
 • 40 minuter: 630 kr
 • 55 minuter: 750 kr

(Observera att 40 och 55 minuters behandlande massage är kombinerad med avslappnande massage.)

Finns även 5- och 10-kort. Kontakta oss för pris info@palmerfriskvard.se

Pris, Hot Stone massage:

 • 50 minuter: 915 kr (delkroppsbehandling)
 • 80 minuter: 1375 kr (helkroppsbehandling)

Du bör undvika massage vid feber, infektion, blödarsjuka och tidig graviditet (0-3 månader).

Vad gör en naprapat?

En naprapat använder sig av massage och stretching för att mjuka upp stela, korta och ömmande muskler. För att öka rörligheten i en stel led kan naprapaten använda sig av olika handgrepp, så kallade manipulations- och mobiliseringstekniker.

Vår målsättning är att hitta orsaken till dina besvär för att sedan vidta rätt åtgärder. En behandling hos oss kompletteras alltid med rådgivning i form av träning, ergonomi med mera. Naprapaterna hos Palmer Friskvård är godkända och legitimerade av Socialstyrelsen.

Exempel på vad vi behandlar:

 • Huvudvärk
 • Migrän
 • Spänningshuvudvärk
 • Nackspärr, nacksmärta/stelhet
 • Axel/arm-smärta, tennisarmbåge, musarm, handledssmärta, carpaltunnelsyndrom
 • Ryggskott, diskbråck
 • Ischias, bäckenproblematik, sätessmärta
 • Hälsena

Pris: 640:-

Vad gör en sjukgymnast?

En sjukgymnast eller fysioterapeut har gedigen kunskap och kompetens att hjälpa människor stärka sin hälsa, rehabilitera skador och förebygga livsstilsrelaterade sjukdomar. Arbetet präglas av ett helhetsperspektiv. Genom att behandla och träna upp svaga eller skadade strukturer, samt ta hänsyn till individens arbets- och livssituation kan mer långvariga resultat uppnås.

En sjukgymnastbehandling kan användas vid smärtande muskler och leder, antingen lokal eller utstrålande smärta, vid skaderehabilitering i antingen förebyggande eller behandlande syfte, som stöd vid pre- och postoperativ träning, vid huvudvärksbesvär, stelhet etc.

Vår sjukgymnast Tobias är sjukgymnast sedan 2002 och specialiserad mot skulder- och axelskador men jobbar med hela kroppen i syfte att få kunder smärtfria och med optimalt rörelsemönster. Fokus ligger alltid på att behandla orsak och inte bara symtom.

Tobias är sjukgymnast åt svenska gymnastiklandslaget samt ett flertal klubbar inom simning, kampsport, tennis och kastidrotter. Han har jobbat väldigt mycket mot optimal funktion och smärtfrihet vid styrketräning och CrossFit.

Tobias jobbar även med stötvågsbehandling, en kliniskt beprövad och vetenskapligt utvärderad behandlingsmetod som ger bevisad effekt på en mängd skador och besvär i kroppens senor och muskler.

Vi har etablerat samarbete med flera försäkringsbolag för att kunna tillgodose fysioterapeutiska behandlingar till kunder med privata sjukvårdsförsäkringar. Vår klinik drivs privat och således gäller inte högkostnadsskyddet.

Pris: 640:-